Altres
Personal de Cuina
Nova!-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
Personal de Cuina
Turisme i Hostaleria
Funcions a realitzar
Elaboració de cuina mediterrània als fogons durant servei: preparació de plats propis de la carta del Restaurant
Elaboració de carn i verdures a la brasa durant servei
Recolzament a personal de sala o terrassa:
- Atenció al client
- Anotació i servei de comandes
- Ordre i manteniment del local
Horari
De 12-16h i de 19-23h dss, dg i festius
Contracte
- Jornada laboral: Caps de setmana i festius
- Tipus de contracte: Indefinit temps parcial
- Sou: 12.000€ bruts anuals
Formació
Graduat Escolar
Altres dades
Es valora experiència en les receptes tradicionals catalanes i coneixement dels productes del territori i temporades.
Imprescindible: Vehicle propi per accedir al lloc de treball
Competències
Treball en equip
Capacitat organització
Adaptabilitat i flexibilitat
Gestió de les emocions i tolerància a l’estrés