Altres
Personal de cuina
-
Experiència
Descripció de l'oferta
Personal de cuina
Turisme i Hostaleria
Funcions a realitzar
– Cuina amb planxa i fregidora
– Serveis de taula
– Preparació i servei de comandes
– Assessorament del producte
– Neteja i ordre del local
Horari
10:30 – 16:15h (prioritariament caps de setmana i festius )
Contracte
- Jornada laboral: Jornada parcial
- Tipus de contracte: Temporal circumstàncies producció. T. parcial
- Sou: 10,6€/hora bruts
Formació
Sense Estudis
Altres dades
Competències:
- Comunicació a l’hora de conèixer les fórmules de cordialitat utilitzades i poder establir vincles de confiança amb els/les clients/es habituals, oferint-los un tracte personalitzat i diferenciat.
- Planificació i organització durant el dia a dia, a l’hora de verificar i comprovar la previsió de tasques a dur a terme durant el seu torn i avançar el màxim de tasques abans d’iniciar el servei.
- Iniciativa per poder iniciar sense necessitat de què li requereixin expressament, tasques alternatives quan les que li són pròpies ja estan finalitzades.
- Orientació a la qualitat a l’hora de servir cada plat, beguda als clients i fer el servei amb la màxima atenció i rapidesa.