CUINER/A
-
Experiència1 Any
Descripció de l'oferta
CUINER/A
Àrea restauració i comerç
Funcions a realitzar
– Preparació i manipulació d’aliments: Rentar, pelar, tallar, picar i desgranar ingredients com ara fruites, verdures i carns.
– Cocció de tapes: Cuinar els plats utilitzant diverses tècniques culinàries, controlant la temperatura de la planxa, forn, o fregidora per assegurar-ne la cocció perfecta.
– Presentació i emplatat: Muntar i decorar les tapes de manera atractiva, parant atenció a l’estètica per crear un plat apetitós i visualment agradable.
– Control de qualitat i higiene: Assegureu-vos de la qualitat i frescor dels aliments i que tots els plats estiguin a la temperatura adequada, a més de seguir estrictes normes d’higiene i seguretat alimentària.
– Gestió d’inventari: Controlar les existències d’ingredients, verificar dates de caducitat i sol·licitar els subministraments necessaris per evitar la manca de primera matèria.
– Coordinació de l’equip: Supervisar els ajudants de cuina, organitzar tasques i assegurar el bon funcionament de la cuina
Horari
De 12:00 a 16:00 i de 20:00 a 00:00 (2 dies de festa setmanals)
Contracte
- Jornada laboral: Jornada partida
- Tipus de contracte: Indefinit: ordinari
- Sou: 1.300-1500€ bruto/mes. Segons vàlua
Formació
ESO